Duben 2009

Pixelky 32*

30. dubna 2009 v 5:58 | Fun&I'm |  Pixelky

Pixelky 31*

30. dubna 2009 v 5:57 | Fun&I'm |  Pixelky
1. 2. 3. 4. 5.
1. 2. 3. 4. 5.
Source: Search me || <>

Pixelky 30*

30. dubna 2009 v 5:56 | Fun&I'm |  Pixelky
1...............
2.online.gif image by spookys-graphix . away.gif image by spookys-graphix . na.gif image by spookys-graphix . invisible.gif image by spookys-graphix . offline.gif image by spookys-graphix . ruka.gif image by spookys-graphix . notice.gif image by spookys-graphix . message.gif image by spookys-graphix . gaga-2.gif image by spookys-graphix . film.gif image by spookys-graphix . work.gif image by spookys-graphix . tuctuc.gif image by spookys-graphix . mno-3.gif image by spookys-graphix. zvm.gif image by spookys-graphix . party.gif party image by spookys-graphix . pivo.gif image by spookys-graphix . pemlm.gif image by spookys-graphix . nkup.gif image by spookys-graphix . study.gif image by spookys-graphix . game.gif image by spookys-graphix . telephon.gif image by spookys-graphix . sleep-1.gif image by spookys-graphix . crazy-1.gif crazy image by spookys-graphix . human.gif image by spookys-graphix . people.gif image by spookys-graphix .tv.gif image by spookys-graphix . dinner.gif image by spookys-graphix . work2.gif image by spookys-graphix . lolipop-1.gif image by spookys-graphix . surf.gif image by spookys-graphix . web.gif image by spookys-graphix . sleep.gif image by spookys-graphix . nemoc.gif image by spookys-graphix . time.gif image by spookys-graphix . wc-1.gif image by spookys-graphix . mobil.gif image by spookys-graphix . love-1.gif love image by spookys-graphix 3.
4. 5.-----
Source: Search me || <>

Colorfull 4

28. dubna 2009 v 18:30 | Fun&I'm |  Colorful
View Image
Tak tohle je úplně krásný...:)))

Colorfull 3

28. dubna 2009 v 18:22 | Fun&I'm


Bleskovka č.3

28. dubna 2009 v 10:17 | Fun&I'm |  Bleskovky
Ajujda lidičky...jsem nemocná a tak se nudím že už i dělám bleskovky xDBleskovka začíná

1x)
Ovoce nebo deštník
2x)
CDčko nebo televize
3x)
Hodinky nebo rádio
4x)
Ovladač nebo karáček
5x)
Blog nebo jídlo
6x)
Už toho máte dost??
7x)
Ještě ne?Tak jo pokračujem
8x)
Taky jste nemocní nebo se máte líp jak já a jstezdraví??
9x)
Mám hlad jdu se najíst xD tak papa:-*


Pozdrav+rada

24. dubna 2009 v 22:56 | Fun&I'm |  Z mojí hlavy
Tadyhle jsem našla nějaké ty generárory na barvičky tak se když tak juknětě...:)
Jo a plominte,že tu furt nejsem,ael tak znáte to....furt škola kámoši...atd tak to nějak nestíhám ale slibuju že tu budu dávat vííííce věcí:)
Tak paík už muím jít

Righteous Brothers - Unchained Melody ('Ghost' Soundtrack)

24. dubna 2009 v 22:40 | Fun&I'm |  Videa
,
Úplně boží filmek tohle jeeeee

Beyonce - Halo

21. dubna 2009 v 6:58 | Fun&I'm |  Videa

AC/DC diskografie

19. dubna 2009 v 10:19 | Fun&I'm |  AC-DC
2008 Black Ice
2001 Stiff Upper Lip (Australian Tour Edition) (cd 1)
2001 Stiff Upper Lip (Australian Tour Edition) (cd 2)
2000 Stiff Upper Lip
1995 Ballbreaker
1994 For Those About To Rock We Salute
1990 The Razors Edge
1988 Blow Up Your Video
1986 Who Made Who
1985 Fly On The Wall
1984' 74 Jailbreak
1983 Flick Of The Switch
1981 For Those About To Rock
1980 Back In Black
1979 Highway to hell
1978 If You Want Blood (You've Got It)
1978 Powerage
1977 Let There Be Rock
1976 High Voltage
1976 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
1976 Dirty Deeds Done Dirt Cheap - AUS
1975 High Voltage (AUS)
1975 T.N.T. (AUS)
Live
1992 Live (Special Collector's Edition) (cd 1)
1992 Live (Special Collector's Edition) (cd 2)
1992 Live

O skupině

18. dubna 2009 v 10:40 | Fun&I'm |  AC-DC
AC/DC
Australsko - skotský heavymetalový soubor s prvky hardrocku založený v r. 1973 V Sydney (A. Young se narodil v r. 1955, M. Young v r. 1953, B. Scott v r. 1946, Rudd v r. 1954).

Už v r. 1974 přesídlili do Melbourne, kde se připojuje Scott. Výrazná koncertní kapela se školáckou image Anguse Younga (např. proslulé kraťasy). Řada problémů uvnitř kapely způsobena alkoholem.

Brzy odchází D. Evans a P. Clark. První dvě alba vyšla původně jen v Austrálii. Po podpisu smlouvy s Atlanticem úspěšně koncertují v anglických klubech (1976). O rok později nahrazuje Williams M. Evanse. Následuje turné po USA a úspěšné album Highway To Hell.

V únoru 1980 umírá Scott (vl. jm. Ronald Belford Scott), kterého záhy nahrazuje B. Johnson ze skupiny Geordie (nar. 1949). Následné album Back In Black je opět velice úspěšné.

V srpnu 1983 přichází Wright na místo Rudda. Na turné v roce 1988 nahradil Malcolma Younga jeho bratranec Stevie Young. Podobně o tři roky později dočasně nahrazuje Williamse Paul Greg. Ještě předtím, v roce 1989, odchází Wright na jehož místo nastupuje v r. 1990 Chris Slade (předtím u Manfreda Manna, Firm a Gary Moora). Na albu Ballbreaker se opět objevuje P. Rudd.

Nejlépe umístěným singlem byla v r. 1988 titulní píseň alba Blow Up Your Video - dostala se na 2. místo angl. hitparády

Pixelky 29*

16. dubna 2009 v 6:57 | Fun&I'm |  Pixelky
Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B04915487D9B468F030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B049099AA2B8308E030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048FB738C93EC8D030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048DF1A6D91A586030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048D3362F427496030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048C77EAD9A6792030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048BEEE7A0CBE78030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048AF887FB8E4A7030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048A4590FB44D8B030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B04899F2FCAB4F89030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048903B2A3DE87A030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B04881152D68E795030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048760DC7194888030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B0486DCBFC9FDB8F030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B04841719BCDF18C030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048369AD4A73B76030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B0482D3A6EE40396030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B048246A6467188D030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B0481B6C7B76987A030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B04812660845E78C030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B0480849335CA28E030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047FF12A009C286030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047F563429CEA8A030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047EC72A6628C8C030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047E42F13F30397030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047D858840CD08A030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047CCE9C95E3988030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47B047C001266C828B030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47AADB285CBBEBA58B030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47AADB15BD54FA1195030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47AADB029CD6E5F785030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby...Obrázek “http://imc.lide.cz/smiles/47AADAE176D3419B9C030000.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
zd: xx

Pixelky 28*

16. dubna 2009 v 6:56 | Fun&I'm |  Pixelky
http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/×http://emo-hannah.blog.cz/
zd: xx

Pixelky 27*

16. dubna 2009 v 6:56 | Fun&I'm |  Pixelky
smileys ampoule 1smileys ampoule 2smileys ampoule 3smileys ampoule 4smileys ampoule 5smileys ampoule 6smileys ampoule 7smileys ampoule 8smileys ampoule 9smileys ampoule 10smileys ampoule 11smileys ampoule 12smileys ampoule 13smileys ampoule 14smileys ampoule 15smileys ampoule 16smileys ampoule 17
zd: xx


Smutné...

12. dubna 2009 v 12:38 | Fun&I'm |  Smutné obrázky

Tekno Hardcore Party

6. dubna 2009 v 16:38 | Fun&I'm |  Na doma
Našla jsem to náhodou tak se jukněte kdo tento styl má rád stejně jako já..:))))

Pixelky 26*

6. dubna 2009 v 16:27 | Fun&I'm |  Pixelky
Pixel imageTiny Rainbow Haired Lion

První klikačka

6. dubna 2009 v 16:11 | Fun&I'm |  Z mojí hlavy
Aojda lidičky...zkusila jsem si na netu najít jak na klikačku
a tak jsem to teda zkusila tak a je to tu...
jsem úplně HAPPY:)
moje první hmm
tak natože je první tak je docela dobrá




Avatary 14

6. dubna 2009 v 16:03 | Fun&I'm |  Avatars